2014-03-26 10:08:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Magával ragadja egy olvasmány

Napi horoszkóp március 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy érzi, az utóbbi időben végzett tevékenysége melléfogások sorozata. Valóban hajlamosabb volt a tévedésre, de százból egyszer valóban zseniális ötletei lehettek. A kérdés csak az, hogy megtalálja-e azt, ami igazán jó?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Különös események robbanthatják ki ma a nyugalmából. Hatásukra úgy érezheti, mintha egy másik bolygóra került volna, mintha senki nem az lenne, aminek eddig ismerte. A helyzet az, hogy ön kezdi más szempontból látni a dolgokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önzetlen segítségével nőhet a saját és mások szemében is nagyot. De ön is tudja, hogy nem ez a cél, hanem a segítség maga. Vigyázat: csak akkor hat, ha valóban nem vár el semmiféle ellenszolgáltatást érte. A jutalma a jó érzése.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Rákok ma a szokottnál is érzékenyebbek lehetnek. A szentimentalizmus annyira úrrá lehet önön, hogy akár még el is pityeregheti magát. A barátai előtt ezt nyugodtan megteheti. A kedvesét viszont csak felidegesítené.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, egy barátja csupán kihasználja önt, csupán úgy tesz, mintha barátok lennének, valamilyen haszon reményében. Ha azonban más sugallja önnek ezt a gondolatot, ne higgye el mindjárt neki! Lehet, hogy ez éppen arra igaz, aki mondja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jól teszi, ha parttalan vitatkozás helyett inkább bölcsen hallgat a mai napon. Ha úgy látja, hogy esélye sincs meggyőzni a vitapartnerét, inkább ne engedje, hogy az végleg leszívja minden energiáját. Szüksége lesz még az erejére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nyűgösnek és erőtlennek érzi magát, de annyi a teendője, hogy aligha engedheti meg magának a lustálkodást. Azért próbáljon meg kicsit takarékon „működni” a mai napon. Az esti programját inkább mondja le! Feküdjön ágyba ma korábban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy olvasmánya annyira magával ragadja, hogy hatására valamit másképpen kezd el csinálni az életében. Még az is lehet, hogy maga is írásba fog, annyira megihleti, amit olvasott. Egy titkos napló nem is rossz módja az önkifejezésnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Tisztulásra van szüksége minden téren. A gondolatait rendezéséhez, jól teszi, ha az önt körülvevő világot is rendbe teszi. Akár a munkahelyén, akár az otthonában tesz rendet, s dob ki feles dolgokat, az jót tesz önnek mentálisan is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagy az elalvás veszélye a mai napon! Persze valószínűleg későn szólok, de az álomittasság akár nap közben is reális veszély lehet. Különösen akkor, ha a volán mögött ülve érik az elkalandozó gondolatok. Koncentráljon!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon az ön jegyén áthaladó Hold teheti érzelmessé és érzékennyé. Az is megtörténhet, hogy a búfelejtés eszközéül az alkoholos italokat választja. Ha így van, akkor inkább a barátaival igyon, semmint magában. Valaki vigyázzon önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön is szívesen szól bele mások életébe, s ad kéretlenül is tanácsokat. Nem veheti hát zokon, ha valaki más is ezt teszi önnel. Hallgassa meg türelmesen, hátha talál valamit benne, amit valóban megfogadhat. Be sem kell vallania neki.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: